Training

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is mooi, maar ook zeker haalbaar!

De trainingen vinden plaats in mijn Studio en/of buiten in het bos of op de hei. De natuur is zo prachtig in onze omgeving, dat is heerlijk om gebruik van te maken.

Alles is mogelijk, iedere combinatie. Zoals de klant het wil en wat ik denk wat goed voor de klant is.  Het is fantastisch hoe veel verder je komt met een begeleider die zich alleen op jou concentreert. Je traint daardoor veel effectiever. Daarbij heb je ook alle aandacht, train je veilig, geef ik je tips en leer ik je ook waarom je iets doet. Het is gelijk een soort van opleiding in je eigen lichaam en dus een investering voor nu en later.

Hier wordt dan ook de toegevoegde waarde van een Personal Trainer duidelijk. Iemand die je stimuleert, motiveert, verder helpt en ook zorgt dat je doorzet!

Personal goal. - Doel

Kinesis

De Kinesis One van TechnoGym is een prachtig apparaat!

Hiermee kun je alle spiergroepen trainen. Er zijn over de 400 oefeningen mogelijk met de Kinesis. Je kunt zware krachttraining doen met de Kinesis, maar ook werken aan coördinatie en balans. Bovendien kun je er ook functioneel op trainen. Dat wil zeggen dat je zowel bewegingen uit het dagelijks leven als ook sport-specifieke bewegingen kunt trainen. Je traint dan niet één geïsoleerde spiergroep, maar meerdere tegelijk, de zogenaamde ketenbelasting.

Trainen met de Kinesis is fantastisch, voor iedereen.

Pilates

Pilates is een bewegingstechniek, geschikt voor zowel mensen in topconditie als voor mensen die van een ziekte of letsel herstellen.

De kernwoorden van deze training zijn kracht, stabilisatie, coördinatie, spierbeheersing en souplesse. Door een zorgvuldig opgebouwde reeks grondoefeningen op de mat worden je spieren niet alleen sterk, maar ook soepel gemaakt. De inspannende serie oefeningen zorgt ervoor dat je hele lichaam sterk wordt. Pilates kan met iedere andere vorm van lichaamsbeweging worden gecombineerd. Sterker nog, iedere andere vorm van beweging wordt beter uitgevoerd met de techniek van Pilates.

Pilates is zeker ook zeer geschikt voor ouderen en mensen die lange tijd niets aan lichaamsbeweging hebben gedaan.