Wat is jouw doelstelling?

Wil je je conditie verbeteren, afvallen of sterker worden en spieren ‘kweken’? Of een combinatie van alle drie?

Het is haalbaar! Met inzet van jou en een verandering van jouw leefpatroon. Het is natuurlijk makkelijker als iemand je daar bij helpt en steunt, tips en advies geeft, je motiveert en verder helpt. Juist dat extra duwtje in de rug, dat iedereen nodig heeft, maakt dat jij je doelstelling wel bereikt.

Door sport en een gezond leefpatroon zul je je goed gaan voelen: fysiek én mentaal. Vergeet niet dat fysiek en mentaal samen één zijn. Sterker nog, dat ben JIJ!

Neem zelf de eerste stap om in jouw situatie verandering aan te brengen. Dat is moeilijk maar het zal je met mijn extra steun lukken Mijn steun en stimulans zorgen er voor dat jij je doelstelling gaat bereiken en niet afhaakt. Met als resultaat dat je zowel fysiek als mentaal veel sterker uit de strijd komt. En, hoe energieker je bent, hoe actiever je zult leven en hoe lekkerder jij je zult voelen. Het is een opwaartse spiraal waar je in terecht kunt komen. Eenmaal in die spiraal is de kans groot dat je zelf verder kunt. De investering is dus te overzien…

Sporters

Ik geef sport specifieke training. Daarmee train ik de spieren die gebruikt worden bij een sport. Niet zozeer de beweging zelf, maar juist de ondersteunende spieren. De bewegingen train je bij het beoefenen van de sport. Kracht, balans, stabiliteit, flexibiliteit en explosiviteit train je bij mij. En eigenlijk is bij iedere sport core-stability belangrijk, toevallig mijn specialiteit.

Verder is het heel belangrijk dat je op het juiste niveau traint. Maar waar ligt dat niveau. Ik neem op aanvraag een inspanningstest af. Hiermee meet ik o.a. jouw eigen omslagpunt. Het is belangrijk dat je je eigen waarden laat meten waarmee je vervolgens effectief aan de slag kunt.

Ouderen

Voor ouderen is het vaak te druk en te hip in de sportscholen die er zijn. Toch is het zo vreselijk belangrijk dat je blijft bewegen om je spieren en uithoudingsvermogen op peil te houden. Bovendien vermindert het de kans op botbreuken. Vitaal ouder worden zorgt er voor dat je langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet.

Ook de hersenen hebben baat bij beweging. Het is goed voor het geheugen, het concentratievermogen en de verwerkingssnelheid van informatie

Ik organiseer daarom Small Group Training voor ouderen. Dat maakt het ook gezellig en leuk. De materialen en apparatuur die ik heb zijn perfect geschikt voor ouderen om mee te trainen. Vooral Kinesis en Reaxing kunnen op ieder niveau gebruikt worden en zijn ook nog eens leuk om te doen. Reaxing traint ook reactievermogen, stabiliteit en balans.

Door mijn begeleiding zorg ik er voor dat een ieder zijn grenzen leert kennen en dat die gerespecteerd worden.